Salsa Verde

“Salsa Verde”

Straatdiner Het mooie Agathaplein verandert op vrijdagavond 20 juni van 18 uur tot 00:30 uur in een culinair eetplein met live muziek en ‘film-op-de-gevels’. Neem een kijkje in de mobiele keuken van Salsa Verde, eet gezellig samen aan een lange tafel onder het genot van een speciaal voor u geselecteerde wijn. Voor 30 euro (excl. dranken) geniet u van een 3-gangen diner; voor en hoofd (vegetarisch is natuurlijk mogelijk), afgesloten met een grande dessertbuffet. We laten de smaken uit onze stad samenkomen; van oer Hollandse asperges tot Arabische oranjebloesem. ‘s Middags kan er natuurlijk vast geborreld worden. Reserveren kan via info@salsaverde-catering.nl o.v.v. straatdiner015, je naam, aantal personen en telefoonnummer.
Dag: Vrijdag 20 juni

Tijd: 18:00 – 00:30
Straatdiner: 19.30 uur – 3 gangen voor slechts 30 euro p.p.
Locatie: Agathaplein

Speciaal voor de deelnemers en hun publiek aan de Korencup is er een koordiner om 17.30 uur. Twee gangen (voor- en hoofdgerecht) voor 20 euro p.p.

Zaterdag Kunstmarkt

Op zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur kunt u gezellig een hapje of een drankje halen bij de mobiele keuken van Salsa Verde. De hele dag kan je kunst kopen, maken, bekijken en waaien er mobiele theater- en circusacts langs op het plein. Naast de heerlijke lunch en hapjes van Salsa Verde kan je genieten van koude cappuccino’s van Le Froid, bijzondere theetjes van Theeleuten en lekker eten van The Living.

Dag: Vrijdag 20 juni
Tijd: 18:00 – 00:30
Locatie: Agathaplein