Blikopener

“Blikopener”

Blikopener is dé plek voor liefhebbers van eigenzinnige kunst, ongedwongen sfeer en lekker eten en drinken op een unieke, intieme en mysterieuze locatie. Tijdens het festivalweekend op 21 en 22 juni wordt de aftrap gegeven voor een zomer lang Blikopener activiteiten op een stukje onontgonnen Delft: het historische waterbassin in het Kalverbos, vlak naast de watertoren.

Bovenop het bassin – in de begroeide tuin en het antieke pomphuisje – wordt de ideale plek gecreëerd om op luie zomerdagen van theater, kunst en live muziek te genieten. In contrast met de zomerse sferen aan de bovenkant wordt het voormalige waterbassin het podium voor acts en installaties die je meenemen op een duistere trip onder de grond. In dit fantastische verzonken gangenstelsel wordt ruimte geboden aan artiesten die er immersieve werelden creëren om door jou ontdekt te worden. Voor het eerst wordt dit verborgen complex opengesteld voor publiek. Wees erbij!

Op 21 juni zal in samenwerking met Bestemming 015 en Mooi Weer Spelen een spetterende verrassingsact doorheen de stad plaatsvinden. Het publiek wordt uitgedaagd om zelf deel te nemen… Laat je verrassen en doe mee!

Dag: Zaterdag 21 juni
Tijd: 13:00
Locatie: Watertoren (Kalverbos)

Dag: Zondag 22 juni
Tijd: 13:00
Locatie: Watertoren (Kalverbos)

“Na het festivalweekend zal Blikopener nog 5 zomerse zondagen presenteren op 6 juli, 20 juli, 3 augustus, 17 augustus en 31 augustus.”