Vocalzz

“Vocalzz”

Vocalzz is het enige echte a capella jazz koor (een koor zonder enige instrumentale begeleiding) dat D.S.J.V. Groover rijk is. Deze enthousiaste groep van 19 studenten, bestaande uit een bas-, tenor-, alt- en sopraansectie, repeteert wekelijks onder begeleiding van hun dirigente Kim Nijs.
Vocalzz laat menig hart smelten met prachtige ballads, maar ook romantische en komische nummers komen in het repertoire voor. Zo doet Vocalzz haar best om elk optreden tot een onvergetelijk moment te maken met voor ieder wat wils.

Vocalzz heeft een gevarieerd repertoire bestaande uit niet alleen rustige close harmony nummers maar ook opzwepende swing en soul. Enkele titels uit het repertoire zijn ballads als In My Life van de Beatles en Come In And Stay A While maar ook nummers als het uptempo Who Put the Bomb en het vrolijke Everybody Wants To Be A Cat, bekend van de Disneyanimatie de Aristokatten. Naast de vaste nummers, wordt het repertoire regelmatig uitgebreid met nieuwe nummers of korte experimentele stukken, om zo altijd voor een verrassing te zorgen.

Dag: Vrijdag 20 juni
Tijd: 17:30
Locatie: Agathaplein