El Azulejo Flameco & Workshop Palmas & Cajón

“Flamenco”

Flamenco dans voorstelling
Ritmisch voetenwerk en handgeklap, sierlijke armen, trotse blikken…. Flamenco is zwoel en streng, uitdagend en explosief. Ga mee in het ritme en geniet van deze voorstelling met alle passie in deze spannende en intense dansvorm, met beheerst temperament en gestileerde hartstocht. De live-gitaarmuziek zorgt voor de juiste sfeer.

Mocht u na het zien van de voorstelling enthousiast zijn geworden en zélf aan de slag willen met flamenco? Spreek gerust de docenten aan: Everdine de Vreede en Wil Lambregts.
Of bel naar De VAK: 015 – 260 2840, voor de cursus Flamenco dans.

Dag: Zaterdag 21 juni
Tijd: 13:30 – 14:00 uur
Locatie: Stationshal

Dag: Zaterdag 21 juni
Tijd: 14:45 – 15:15 uur
Locatie: Sociëteit Phoenix (DSC)

Dag: Zaterdag 21 juni
Tijd: 16.40 – 17.30 uur
Locatie: De VAK, centrum voor de kunsten

Workshop Palmas & Cajón
Houd je van flamenco én percussie? Dan is deze workshop voor jou! De korte workshop Palmas & Cajón is toegankelijk voor iedereen, dus ook mensen zonder percussie- of flamenco-ervaring. Je maakt kennis met palmas (ritmisch handgeklap) en het bespelen van de cajón (houten slaginstrument).

De cajón heeft de vorm van een houten kist met een klankgat, maar is zodanig gemaakt (aan de binnenkant zitten snaren en belletjes) dat je er verschillende geluiden mee kunt maken. Je zult de basis snel onder de knie hebben. Het is een beleving in coördinatie en samenspel.

Mocht u na het meedoen van de workshop enthousiast zijn geworden en zélf aan de slag willen met Cajón? Spreek gerust de docenten aan: Everdine de Vreede en Wil Lambregts.

Gratis workshop Cajón & Palmas por Flamenco.
Dag: Zaterdag 21 juni
Tijd: 15.30 – 16.00 uur
Locatie: PerspeKtief

“Flamenco dansvoorstelling en ritmische workshop”